Paytv systemen


NIEUW!! DigiGuest Hotel IP-TV


Het eerste volledig geïntegreerde interactieve Hotel TV systeem in de wereld ontworpen door de TV-producent zelf!

Er is dus geen externe settop-box met extra kabels meer nodig, wat veel kosten en ergenis van losse kabels en fraude-pogingen van gasten scheelt. daarnaast is een CATV (coax) netwerk niet meer nodig vanwege het gebruik van (digitale) IP-tv kanalen.
Dit systeem werkt niet op uw bestaande TV's en is vooral interessant bij vervanging.

Zoals bekend zijn interactieve systemen erg duur, zeker wanneer er 'Video on demand' en internet in moet zitten. De prijs van dit systeem zal u verbazen! Het verschil met bestaande systemen is dusdanig dat u er zeker eens naar moet informeren via Info@Fetum.nl.

Meer informatie kunt u vinden in deze DigiGuest IP-TV pdf-file.
Uiteraard kunnen wij een demonstratie verzorgen van dit systeem. Bel voor een afspraak naar 0172-537105.Plug'n Watch systeem
Het plug'n Watch systeem van Data Movies Systems uit Frankrijk is een geheel nieuw concept op de Paytv-markt.
Dit systeem is zeer betaalbaar vanwege het ontbreken van een directe verbinding met de televisies, inplaats daarvan wordt er centraal een terminal opgehangen waar de gast één of meerdere films kan uitzoeken en laden in een geheugenkaartje ter grootte van een creditcard.
Met deze geheugenkaart kan de gast op zijn hotelkamer de films bekijken met behulp van een kleine kaartlezer welke op de tv is aangesloten.

Dit systeem is geschikt voor elk merk of type televisie en stelt geen eisen aan het kabelnetwerk van het hotel.
Grotere hotels kunnen zonder problemen meerdere terminals op verschillende plaatsen hangen zodat de gast sneller een film kan huren.

Een Plug'n Watch pdf-file met uitgebreide uitleg en foto's van het systeem.HOTstream
Het meest luxe en uitgebreide PayTV-systeem geschikt voor meerdere merken lcd's is HOTSTREAM.
Dit systeem biedt Video-On-Demand in MPEG4 kwaliteit (DVD) met de nieuwste films welke slechts enkele weken na hun release datum in de bioscopen beschikbaar zijn!
Systeem mogelijkheden:
  • Free-to-Air en Paytv kanalen
  • Internet en Email toegang via de tv
  • Gasten hebben toegang tot Internet met hun laptops
  • Pakketaanbiedingen voor films en Internet
  • Interactieve opties zoals o.a. rekening overzicht, taalkeuze en berichten
  • Muziek video's en Radio kanalen
  • Spelletjes, kalender en lokale taalgids
  • Informatie over hotel en omgeving
De software en mogelijkheden worden continue uitgebreid gedurende de contractsperiode waardoor het systeem constant Up-To-Date blijft. De laatste uitbreiding is de toevoeging van Messsenger aan dit systeem voor de kinderen.
De fabrikant garandeert dat dit systeem altijd online is, vandaar dat er altijd op lokatie minimaal twee identieke systemen worden geplaatst welke elkaar constant controleren en eventueel aanvullen of vervangen.
Meer informatie kunt u vinden op www.HOTstream.gr. Uiteraard komen wij dit systeem graag bij u demonstreren. Bel voor een afspraak naar Peter Felis: 0172-537105.Avexx & Axxito systemen
Pay-tv systemen zijn de laatste jaren steeds complexer, duurder en daarmee dus minder rendabel geworden voor kleinere hotels. Reden voor Terlis om, in samenwerking met Fetum en haar klanten, twee Pay tv systemen te ontwikkelen met als uitgangspunten: betrouwbaar, betaalbaar en flexibel. Beide systemen hebben een modulaire opbouw, beschikken over de nieuwste, toekomstgerichte technieken.Als dealer voor de Benelux, worden deze systemen door Fetum geleverd, ingebouwd, geïnstalleerd en onderhouden. Voor beide paytv-systemen biedt Fetum een helder en duidelijk concept zonder valkuilen, verborgen kosten of andere minder aangename verrassingen.

Avexx is het interactieve Pay-tv systeem voor hotels en bungalowparken en zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie tussen u en uw gasten. Paytv, persoonlijke services en uitgebreide informatiemogelijkheden zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ook voor minder grote hotels is Avexx een haalbaar concept. Indien u dit Pay-tv systeem graag in de praktijk wilt zien werken bij een hotel kunnen we een afspraak met u maken bij één van onze klanten.


Het Axxito televisie verhuursysteem is een 1-weg systeem voor televisie-verhuur in ziekenhuizen, met een netwerk protocol als interface voor uw klantenbeheersoftware. Er zijn geen speciale aanpassingen nodig aan het CATV-netwerk, en ook geen dure serversystemen.
Met dit systeem kunnen uw televisies eenvoudig en efficiënt worden geëxploiteerd.
Axxito is te bezichtigen in verschillende ziekenhuizen in Nederland en we maken graag een afspraak met u om het systeem op locatie te gaan bekijken.