Fetum


Alles op televisiegebied. Dat is Fetum, dat is ons vak.

Voor een groot en toenemend aantal hotels, bungalowparken en ziekenhuizen, verzorgen wij het complete televisiepakket; van hoteltelevisies en Pay-tv systemen tot en met een jarenlange onderhoudservice.

Fetum is begonnen in 1985 als importeur van Finlux (toen als Finland Electronics), de fabrikant van de eerste hoteltelevisie.
Dit eerste kunststof toestel ter wereld was destijds zeer vooruit-strevend en bovendien mede ontwikkeld door Fetum en haar klanten.
Tegenwoordig zijn we geen importeur meer van Finlux maar leveren wij hoteltelevisies van Sanyo, LG en Toshiba.

En niet enkel als leverancier van hoteltelevisies maar als de totaalleverancier van alles op televisiegebied dat Fetum inmiddels is geworden.

Naast hoteltelevisies en Pay-tv systemen kan Fetum namelijk ook de complete installatie, zenderinstellingen, aanpassingen of modificaties en onderhoud van de televisies en Paytv systemen voor u regelen.
En om de service aan onze klanten te complementeren, levert Fetum ook een uitgebreide range van aanverwante producten, zoals bijvoorbeeld batterijen, hoofdtelefoons en Afstandsbedieningen.
Kortom, alles rondom de televisie nemen wij onze klanten uit handen!

Webshop
Onze website heeft ook een webshop waar we onze meest populaire producten voor zeer interessante prijzen aanbieden, snel en eenvoudig te bestellen. Als promotie van onze webshop geven we VVV IRIScheque's bij bestellingen boven de 150 Euro. Voor meer informatie hierover:Webshop informatie.

Nieuwsbrief
Fetum b.v. stuurt ongeveer 6 tot 8 keer per jaar een nieuwsbrief per email waarin nieuwe producten en aanbiedingen staan. Indien u hierover vragen of opmerkingen heeft horen wij dit graag van u.
U kunt zich hieronder aan- of afmelden. Uiteraard kan dit ook per telefoon of email.

Wellicht heeft u nog vragen over onze producten of wenst u eerst een monster te zien. Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!


Algemene voorwaarden Webshop informatie Aanmelden Nieuwsbrief Afmelden Nieuwsbrief